HORKA
Klant

HORKA

Datum

2014 - 2017

Werkzaamheden

Tekenen en ontwikkelen van verschillende producten van de zomer- en wintercollecties van HORKA. Van dekjes tot shirts en van dekens tot broeken.

KLANTEN OVER
MOOI! media & more
Mooi! Media & More heeft verschillende fotoshoots verzorgd voor de merken HORKA en Red Horse. Altijd ben ik zeer tevreden geweest met het resultaat. Er worden hoge kwaliteit foto's geleverd en zelfs meer dan dat. Mooi! Media & More weet die extra sfeer, die je altijd hoopt terug te zien, mooi vast te leggen in de foto's. Het fotograferen met kinderen en dieren is niet altijd makkelijk, maar iets waar Mooi! Media & More uitstekend mee uit de voeten kan. Deze partij kan ik dan ook van harte aanraden!
Lonneke Treffers, HORKA
Dat Marlien prachtige foto's maakt, lijkt me overduidelijk. Ze weet veel gevoel te leggen in de foto's en weet op een prachtige manier "het moment" vast te leggen. Marlien kan vage ideeën omzetten in mooie plaatjes, die zijn zoals je van tevoren had gehoopt, maar dan nog een beetje mooier. Daarnaast is Marlien als persoon lekker makkelijk in de omgang, waardoor je je zelfverzekerd voelt en makkelijker poseert voor de camera. Ze denkt in mogelijkheden en ziet overal de mooie plaatjes in.Tot slot is de nazorg goed en het leveren van de foto's lekker vlot. Ik kan MOOI! van harte aanbevelen.
Nina Nijenhuis
MOOI! media & more heeft voor Het Wapen van Wesepe al verschillende opdrachten verzorgt. Voor dat ze met onze opdrachten is begonnen hebben we eerst alle afspraken door genomen. Het resultaat van haar werk is zeker naar wens. Zo heeft ze voor ons de foto’s van het team gemaakt en een totaal vernieuwde website opgezet en verschillende pr activiteiten uitgevoerd. Wij blijven zeker zaken doen met MOOI! media & more. Marlien heeft verstand van zaken, kortom de juiste partij!
Timo Roescher, het Wapen van Wesepe
Bekijk meer
Overige projecten