Green Organics
Klant

Green Organics - in samenwerking met MCM tekst

Datum

2019

Werkzaamheden

- Het ontwerpen en realiseren van de nieuwe website van Green Organics
- Sfeerfotografie
- Portretfotografie van alle medewerkers

KLANTEN OVER
MOOI! media & more
MOOI! media & more, heeft mijn prachtige logo, huisstijl en website ontworpen. Ik heb een hele fijne en persoonlijke samenwerking ervaren. Marlien van den Enk wist goed mijn persoonlijke stijl te vangen. Ze denkt mee en komt met zinvolle suggesties.
Ivor Sijsling, ZOIS.
Marlien heeft de website van MCM tekst ontworpen en gebouwd en de fotografie voor de website verzorgt. Marlien werkt snel en staat altijd klaar voor tussentijds overleg of advies. MOOI! media & more doet zijn naam eer aan, want met Marliens enthousiasme, precisie en creativiteit wordt het eindresultaat écht mooi.
Mirjam van Huet, MCM tekst
Mooi! Media & More levert veel toegevoegde waarde. Marlien is in staat met haar creatieve houding zich te verplaatsen in andere situaties. Daardoor maakt ze ontwerpen die aansluiten bij de gedachte van de opdrachtgever, maar bovenal ontwerpen die onderscheidend en afwijkend zijn.
Jan Talen, IPS Consult
MOOI! media & more heeft voor Het Wapen van Wesepe al verschillende opdrachten verzorgt. Voor dat ze met onze opdrachten is begonnen hebben we eerst alle afspraken door genomen. Het resultaat van haar werk is zeker naar wens.
Timo Roescher, Het Wapen van Wesepe
Bekijk meer
Overige projecten