'A photo is a return ticket to
a moment otherwise gone'
Persoonlijke fotoreportages
Jouw aandenken aan een bijzonder moment
Persoonlijke fotoreportages

Een persoonlijke foto is een prachtig aandenken aan een bijzonder moment. Ik maak graag fotoreportages van mensen en dieren. Bijvoorbeeld bij een bruiloft, geboorte, jubileum, afscheid of ander moment dat voor jou belangrijk is. Samen bespreken we wat jij in beeld wilt hebben. Bij trouwen is de liefde voor elkaar vaak het thema van de reportage, terwijl bij paardenfotografie vaak juist de beweging van het dier centraal staat. Jouw wensen zijn mijn richtlijn. Het succes van een portret of reportage staat of valt met de sfeer tijdens de shoot. Ik stel mensen en dieren op hun gemak en neem de tijd. Dat resulteert in foto’s met karakter. Je laat ze met trots zien.

Omdat ik ook grafisch ontwerp doe, kan ik de foto’s op verschillende manieren aanleveren. Van een complete fotowand in je woning tot een fotoboek samengesteld naar jouw wensen. Ook is het mogelijk om foto’s aan te leveren op bijvoorbeeld hout, glas, etc. Tijdens de shoot houd ik dan rekening met het doel van de foto’s.

  • Portretten
  • Familiefotografie
  • Dierenfotografie
  • Zwangerschaps- en newborn fotografie
  • Reportages van bijzondere momenten of periodes
Foto's van jouw belangrijkste bezit
Paardenfotografie

Paardeneigenaren, -bedrijven en -liefhebbers weten voor paardenfotografie de weg naar MOOI! media & more te vinden. Door mijn jarenlange ervaring met paarden, weet ik als geen ander hoe belangrijk een goede foto van jouw dierbaarste bezit is. Of het nu als persoonlijk aandenken of voor de verkoop van een paard is bedoeld, ik leg beweging, houding, karakter en uitstraling vast in een bijzondere reportage. Het mooiste vind ik het contact en de band tussen mens en dier. Ik kies dan ook voor een perspectief die dat gevoel overbrengt. Ik wacht met geduld tot dat ene perfecte moment zich voordoet, want uit ervaring weet ik dat paarden zich niet altijd laten dwingen.
Ook bij speciale momenten, zoals kampioenschappen, keuringen of de geboorte van een veulen zorg ik dat de mooiste momenten worden bewaard.

een greep uit mijn portfolio
Portfolio fotoreportages